Fadøl fra Nørrebro Bryghus

Vores øl leveres fra Nørrebro’s Bryghus og er alle økologiske og CO2 neutrale.

Nørrebro Pilsner - Brygges på ren pilsnermalt, som giver en klar og gylden øl, præget af milde maltaromaer med et diskret krydret humleindslag. Smagen er rund og let fyldig uden påtrængende bitterhed. Styrken er på 4,6 % alkohol.
Denne øltype er meget alsidig og vil kunne drikkes til det meste mad og så naturligvis som tørstslukker på en varm sommerdag.
Fadøl 40 cl.
49,-Fadøl 60 cl.
69,-
New York Lager - En traditionel, amerikansk undergæret øltype fra før forbudstiden. Kraftig, fyldig og mørkgylden øl på 5,2 % alkohol. Intens maltkarakter med karamelnoter, markant bitterhed og en blomsteragtig duft af nordamerikansk Cascade humle.Fadøl 40 cl.
53,-
Fadøl 60 cl.
73,-
Ravnsborg Rød - En variant af den klassiske britiske Amber eller Red Ale. Rødbrun, blød, rund og fyldig øl på ca. 5,5 % alkohol. Tæt maltkarakter blandet med en intens frugtig og aromatisk duft. Smagen er præget af frugt og et krydret indslag af Amarillo humle. Blid bitterhed og en cremet fylde.Fadøl 40 cl.
53,-
Fadøl 60 cl.
53,-
Bombay Pale Ale - Nørrebro Bryghus’ fortolkning af alle ale-elskeres favorit - India Pale Ale. En kraftig øl, brygget udelukkende på engelsk Marris Otter malt, som giver en dyb og intens maltkarakter. Masser af frugtige ale aromaer suppleres af intense indslag af klassiske engelske aromahumler, som er tilsat efter gæringen. Stor fylde, bitterhed og sødme præger denne øl på 6,5 % alkohol.Fadøl 40 cl.
53,-
Fadøl 60 cl.
73,-
King’s County Brown -En klassisk amerikansk Brown Ale på 5,5% alkohol. Mørk, middelfyldig, frugtig ale med duft og smag af nødder, chokolade og tørret frugt. Madmæssigt er denne en forholdsvis alsidig øl, som dog gør sig bedst til mørkere kødretterFadøl 40 cl.
53,-
Fadøl 60 cl.
73,-
Nørrebros Julebryg - En unik, mørk filtreret ale på 7,0 % alkohol. Brygget på malte af byg, hvede og rug. Smagsat med en julehemmelig krydderiblanding. Fyldig, kompleks krydret duft og en kraftig syrlig og sødmefuld smag med en let bitter finishFadøl 40 cl.
53,-
Fadøl 60 cl.
73,-
Sæsonøl - periode
Forårs Bock: medio februar - ultimo april.
Nørrebros Julebryg: primo november - ultimo december.